DERECSKEI INGATLANKÖZVETÍTŐ

A DERECSKEI INGATLANKÖZVETÍTŐ munkatársai 1992.-óta végeznek ingatlan értékbecslést és-közvetítést. A rendszerváltást követő privatizáció során nagyvállalatok ingatlanjai adás-vételeinél működtek közre, értékelték az elsősorban kereskedelmi, vendéglátó és ipari rendeltetésű ingatlanokat. Pénzintézeti értékbecslői és vidékfejlesztési gyakorlattal is rendelkeznek. Több évtizedes ingatlankezelési  és építőipari kivitelezői gyakorlatot megyei hatáskörű nagyvállalatnál szereztek. Munkakörükbe tartozott ingatlanbefektetés, ingatlan hasznosítása bérbeadással vagy eladással, ingatlanok fejlesztése és korszerűsítése a változó igényeknek és követelményeknek megfelelően, és az ingatlanállomány tervszerű karbantartása és javítása is. Jártasságot szereztek ingatlanok közvetítése, reklámozása, bemutatása, ellenőrzése, jegyzőkönyvvel és tételes leltárral átadása és visszavétele terén, mint ahogy bérlőszűrés, kapcsolattartás, kommunikáció, adatbázis karbantartása, közüzemi számlák és leltárelszámolások terén is.  

A DERECSKEI INGATLANKÖZVETÍTŐ munkatársai felsőfokú végzettséggel ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő, közgazdász, könyvvizsgáló, mérlegképes könyvelő és mérnök végzettségűek, harmincéves ingatlanközvetítői és-értékbecslői, pénzügyi és számviteli, könyvelői,  épülettervezői, energetikai tanúsítói, felelős műszaki vezetői és magas-mély és-vízgazdálkodási műszaki ellenőri jogosultsággal.  

Szolgáltatásukba igény szerint ügyvéd, tartószerkezeti szakértő és tervező, épületgépész és-villamostervező, földmérő, geotechnikai tervező (talajmechanikus) hitelügyintéző és építőipari kivitelező partnerek is bevonásra kerülnek.