DERECSKEI INGATLANKÖZVETÍTŐ

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntjük weboldalunkon!

Ingatlanügyekben saját tevékenységünkben végzett, teljes körű szolgáltatással várjuk Önt!

Segítünk megtalálni az igényének, anyagi és-élethelyzetének megfelelő ingatlant.

Amennyiben eladni szeretné ingatlanát, kialakítjuk azt az eladási stratégiát, amivel a lehető leghatékonyabban és legjobb áron tudjuk értékesíteni azt. A birtokbaadással bezárólag végig Ön mellett leszünk.

Az ingatlan eladásra felkészítését - ingatlanrendezést, műszaki tervezést, energetikai tanúsítást –saját tevékenységünkben végezzük. Szintúgy az adásvétel utáni igény szerinti teendőket – tanácsadást, épület bővítés engedélyeztetését, építési folyamat és- pályázat lebonyolítását.

 

A DERECSKEI INGATLANKÖZVETÍTŐ munkatársai 1992.-óta végeznek ingatlan értékbecslést és-közvetítést. A rendszerváltást követő privatizáció során nagyvállalatok ingatlanjai adás-vételeinél működtek közre, értékelték az elsősorban kereskedelmi, vendéglátó és ipari rendeltetésű ingatlanokat. Pénzintézeti értékbecslői és vidékfejlesztési gyakorlattal is rendelkeznek. Több évtizedes ingatlankezelési  és építőipari kivitelezői gyakorlatot megyei hatáskörű nagyvállalatnál szereztek. Munkakörükbe tartozott ingatlanbefektetés, ingatlan hasznosítása bérbeadással vagy eladással, ingatlanok fejlesztése és korszerűsítése a változó igényeknek és követelményeknek megfelelően, és az ingatlanállomány tervszerű karbantartása és javítása is. Jártasságot szereztek ingatlanok közvetítése, reklámozása, bemutatása, ellenőrzése, jegyzőkönyvvel és tételes leltárral átadása és visszavétele terén, mint ahogy bérlőszűrés, kapcsolattartás, kommunikáció, adatbázis karbantartása, közüzemi számlák és leltárelszámolások terén is.  

A DERECSKEI INGATLANKÖZVETÍTŐ munkatársai felsőfokú végzettséggel ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő, közgazdász, könyvvizsgáló, mérlegképes könyvelő és mérnök végzettségűek, harmincéves ingatlanközvetítői és-értékbecslői, pénzügyi és számviteli, könyvelői,  épülettervezői, energetikai tanúsítói, felelős műszaki vezetői és magas-mély és-vízgazdálkodási műszaki ellenőri jogosultsággal.  

Szolgáltatásukba igény szerint ügyvéd, építésügyi szakértő és tervező, épületgépész és-villamostervező, földmérő, geotechnikai tervező (talajmechanikus) hitelügyintéző, építőipari kivitelező és egyéb szolgáltató partnerek is bevonásra kerülnek.