Derecske

8.000.000 Ft

22.008
ID: DIK-004/3/20
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Csak nálunk! CSOK

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 4130 DerecskeTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 67 m2
Szobaszám 2CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő Igen
Építés éve 1950Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet VályogházTelek terület 1485 m2
Állapot BeköltözhetőKomfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Központi fűtés
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély NemAkadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás délkelet
északkelet
Parkolás Parkolás az udvaronParkolás benne van az árban Igen
Energetikai tanúsítvány IIExtrák Cserépkályha
Pince

Leírás

Tisztelt Látogató, Érdeklődő, leendő Vásárló!

Természetet, falusi életformát és kertészkedést szerető, vagy gyermekes családok részére olcsón kínálok eladásra egy Derecskei belterületi, természet közeli, csendes, falusias környezetben lévő hangulatos családi házat, két utcára nyíló, akár megosztható 1485 m2-es telken, több gazdasági épülettel, pincékkel és búbos kemencével.
Önnek és gyermekeinek biztosan tetszeni fog ez az ingatlan, hiszen a játszásnak, családi és baráti összejövetelnek, kemencében sütésnek, disznótornak, szüretnek, kerti hűvösölésnek számtalan lehetőségét biztosítják ezek az épületek, az udvar és a kert. Ideális környezet ez társasházból kiszabaduló gyermekeknek, és szüleiknek.
Dinamikusan fejlődő térségben, munkalehetőségeket biztosító városok vonzáskörzetében, országos főútvonal mentén, M35 autópályához 4 km-re, Derecske csendes övezetében ajánlom Önnek ezt az ingatlant. Vegyesbolthoz 5 perc sétára, bevásárló központhoz, postához és üzletekhez 1 km-en belül, mindenfajta üzlethez, gyógyszertárhoz, hivatalokhoz és iskolákhoz 1,5 km-en belül, átmenő forgalomtól mentes, széles, aszfaltos utcába hívom Önt. Győződjön meg személyesen az utca hangulatáról, a zöldellő gyepről, melyen nyugodtan parkolhat is a fák árnyékában.

Lépjen be a hagyományosan fedett utcai fakapun, érezze magát otthon!
A lakóépület előtt szőlővel befuttatott árnyas pihenőhelyet talál, ahol reggelizni, uzsonnázni, vagy szundítani is lehet.

Lépjen be a jó állagú és gondosan karbantartott, összkomfortos, vályog falazatú, központi fűtésű lakóépületbe is, amely - ahogy az alaprajzon is látható - 5 helyiségből áll, összesen 66, 67 m2 alapterületen, 2 szoba között elhelyezett vizes blokkokból és üveges verandából.
De ez nem minden! A lakóépület belső téren át 2 helyiséges lakható nyári konyhához csatlakozik, ahol a mindennapos házimunka elvégezhető, a központi fűtés kazánja is itt van.
A napfényes déli tájolású üveges veranda-virágok télikertje- összegyűjti a napenergiát, és melegíti a többi helyiséget. A meleg levegő ajtón és ablakon át vezethető tovább a belső terekbe. A konyhából kétoldalt szobák, szembe pedig a zuhanyzó nyílik. A tágas utcai szoba festett fapadlójú, jól berendezhető, és cserépkályha fűtése is van. A hátsó szoba pvc padlójú, gipszkarton mennyezetes, hőszigetelt üvegezésű ablakkal. A csempézett zuhanyzó a központi fűtéstől függetlenül is fűthető kályhával. Ebben a térben van a wc berendezés, mosdókagyló és a villanybojler is. Túlmelegedés ellen redőnyök védenek. Élelmiszerek, lomok és tüzelőanyag tárolására bőségesen vannak helyiségek a melléképületekben.

Az összesen 175 m2 helyiséget, 6,36 m2 pincét és 78 m2 fedett teret-tornácot és kifutókat- tartalmazó jó állagú gazdasági épületekben fűthető nyári konyha blokk van a házimunkavégzés, mosás, fűtés és pihenés céljára, fedett tornác kéményéhez üstház csatlakoztatható, a többi épületben gépjármű, szerszámok és termények tárolása, baromfi és nagyobb jószágok tartása, 25 m2-es műhelyben barkácsolás, utcafronti 2 helyiséges lakható sütőházi kemencében sütés végezhető.

A hátsó gondozott kert jó minőségű termőföldű, beállt gyümölcsfákkal, és hátsó utcai csatlakozással.

Az ingatlan ára 8 millió forint.

Amennyiben szereti a természet közeli életformát, és a kertészkedés sem áll messze Öntől, vásárolja meg olcsón ezt a hangulatos, gyermekbarát ingatlant 3 héten belüli beköltözéssel!

Lehetősége szerint használja ki az állami támogatás lehetőségét!
Érdemes ingatlant vásárolni, pénzét biztosabb helyen tudhatja ingatlanban, mint a bankban.
Forduljon hozzám bizalommal!
Kérem, jelentkezzen, biztos lehet benne, hogy minden kérdésére válaszolok, és bemutatom Önnek ezt az ingatlant a pincétől a padlásig!

Jelentkezését az elérhetőségeimen várom:

telefon +36-30-391-3786
e-mail: deringatlan01@gmail.com
web: https://derecskeingatlan.hu/
fb: www.facebook.com/derecskeingatlan/

Leendő Vásárlóm részére a CSOK és a támogatott és piaci kamatozású hitelek ügyintézése, adózási és pénzügyi tanácsadás ingyenes. Igénye esetén hivatalos ingatlan értékbecslést, építészeti tervezést, építés, bővítés és felújítás lebonyolítását, műszaki ellenőrzést, energetikai pályázatírást, energetikai tanúsítást is elvégzem!

Tisztelettel, Szabó Sándor
ingatlanvagyon-értékelő és-közvetítő,
magasépítő mérnök

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AZ INGATLAN RÉSZLETES BEMUTATÁSA

Az ingatlan környezete:
Az ingatlan tágabb környezete, térsége: Észak-Alföld régióban, Hajdú-Bihar megyében dinamikusan fejlődő térség közepén, Derecskei Járás székhelyén, Debrecentől délre 20 km, Debrecen, Létavértes, Hajdúszoboszló és Berettyóújfalu, az Ártándi határátkelő, Nagyvárad pozitív hatású, húzóerőként ható vonzáskörzetében, repülőtértől 25 percre, gyógyfürdőkhöz közel, közlekedési csomópontban, országos főútvonal és vasútvonal mentén, több alsóbbrendű út találkozásánál, a 47-es főúthoz 800 m-re, M35-höz 4 km-re

Település:
Derecske dinamikusan fejlődő kisváros, jellemzője a sok helybeli családot eltartó vállalkozások nagy száma, melyek elsősorban a mezőgazdaság, ipar és építőipar szektorokban vannak jelen. Derecske már a honfoglalás előtt is lakott hely volt, első írásos emléke 1291.-ből származik.
Településen belüli elhelyezkedése: Derecske falusias részén.
Közvetlen környezete, környéke, szomszédság: rendezett, lakóingatlanos beépítés.
Közbiztonság: Derecske közbiztonsága az országos átlagtól jóval kedvezőbb. A környéken térfigyelő kamerarendszer, megfelelő térvilágítás van kiépítve, a településen Rendőrőrs és Polgárőrség működik.
Utca: észak-déli tengelyű, 23 m széles aszfaltos utca, két oldalán beton járdákkal, zöld sávokkal, növényzettel. A csapadékvíz elvezetés megoldott. Lehetőség van az ingatlanok előtti parkolásra.
Infrastruktúra: bitumenes közút, 47. főútvonal 800 m-re, M35 autópálya 4 km-re, 5 perc sétára vegyesbolt és vendéglátó egység, 1 km-en belül zöldségbolt, bevásárlóközpont, posta, 1,5 km-en belül hivatalok, gyógyszertár, iskola, kereskedelmi és szolgáltató egységek vannak.

Az ingatlanról:
Jogi megnevezése: lakóház, udvar
Építésjogi környezete: Az ingatlanra hatósági korlátozás, tervezett fejlesztés és szabályozás, védettség nincs.
Építési övezet: Lfe-1 Falusias lakóterület
Beépítettsége: kb 25%
Közművesítettsége: részlegesen közművesített (vezetékes ivóvíz, és elektromos áram)
Közüzemi szolgáltatások: a közműveken túl lehetőség van telefon, TV és internet szolgáltatásra, háztartási hulladék elszállítása heti rendszerességgel megoldott.
Környezeti károk, szennyeződés, elfekvő anyag: nincs.
Ingatlan hasznosítási lehetőségei: lakhatásra és kiegészítő gazdálkodási tevékenységekre-állattartásra és kertészkedésre, barkácsolásra és egyéb házimunka végzésére kiválóan alkalmas.

Ingatlan vagyonelemei:

1. telek 1485 m2, 2. üveges verandás lakóépület, 5 helyiségű, 66,67 m2 alapterületű, 3. lakható nyárikonyha 4 helyiségű, 52,73 m2, 30 m2 tornáccal és 3,36 m2 pincével, 4. állattartó és műhely melléképület 4 helyiségű, 35,55 m2 23 m2 kifutókkal és 3 m2 pincével, 5. lakható nyárikonyha kemencével (sütőház) 2 helyiségű, 24,65 m2 17,50 m2 tornáccal, 6. könnyűszerkezetes tárolóépület 3 helyiségű, 45 m2 alapterületű, 7. állattartó melléképület 1 helyiségű, 17,50 m2 alapterületű 7,50 m2 kifutóval, 8. kerítések

1. A telek:
Két utcára nyíló, akár megosztható, egyedi, közbenső telek, alakja szabálytalan téglalap, nagysága 1485 m2, teljesen körbekerített. Megközelítése-elhagyása: 1db 2 szárnyú nagykapun és 2 db 1 szárnyú kiskapun keresztül. A telek 3 részre tagolódik: a felső udvarra, a gazdasági udvarra és a kertre. Déli fekvése miatt jól benapozott. A telekhez tartozik fúrt kút. Főépület előtt szőlővel befuttatott kerti árnyas pihenőhely, filagória van.

2. A Lakóépület:
Megnevezése: hátsó irányban lakható nyári konyhához csatlakozó, téglalap alaprajzi elrendezésű, hagyományos tömör falas szerkezetű, nem alápincézett, nem beépített tetőterű, 2 szobás, 1 wc-vel közös zuhanyzós, összkomfortos lakóépület.
Tájolása: utcai szoba keleti, épület hossztengelye déli fekvésű. Épített padlásfeljáró a verandából nyílik.
Meghatározó adatok: 5 db helyiség, hasznos alapterülete: 66,67 m2, belmagasság 2,90 m, padlómagasság +5 cm, építési idő kb. 1950. állaga: jó. karbantartottsága: jó, komfortfokozata: összkomfortos, energetikai osztályba sorolása kb. II-JJ, akadálymentessége: részleges
Szerkezeti leírása:
Alapozás: tégla sávalap
Térelhatároló fal: 38 cm vtg, vályogfalazat
Válaszfal: futóra rakott vályogfal, verandán futóra rakott téglafalak.
Kémény: falazott téglakémény cserépkályhához
Födém: tapasztott borított fagerendás födém festve, hátsó szobában lécre szerelt gipszkarton mennyezet a fagerendás födém alatt
Fedélszerkezet: fa nyeregtető
Héjazat: szalag kerámia cserépfedés
Oromfalak: szabványpala és lambéria burkolatos lécvázas falak.
Vakolatok: belső agyagtapasztás, külső mészvakolat
Burkolatok: utcai szobában festett hajópadló, hátsó szobában és konyhában pvc padló, a többi helyiségben mettlachi padló. Fürdőszobában 1,5 m magasságig fali csempeburkolat van.
Bádogos szerkezetek: horganyzott acél függőeresz csatorna, lefolyók és szegélyezés.
Nyílászárók: üveges verandán 1 rétegű faüvegfalak, utcai szobán és konyhán 2 rétegű kapcsolt gerébtokos faablakok, a többi helyen hőszigetelt faablakok vannak.
Lakatos szerkezet nem készült.
Árnyékoló szerkezet: minden külső nyílászárón működő műanyag redőnyök vannak.
Felületképzés: belső mész és-diszperziós festés
Elektromos rendszer: hagyományos világítási rendszer
Vízvezetéki rendszer: horganyzott acélcső vezetékek szabadon és horonyban, 1 db épített zuhanyzó + mosdó+ wc
Fűtési rendszer: Vegyes tüzelésű kazán a lakható melléképületben. Kétcsöves, nyitott rendszerű, melegvizes központi fűtési rendszer fekete acélcsőből, hegesztett és idomos kötésekkel szabadon szerelve, tagos acéllemez radiátorokkal. Utcai szobában cserépkályha, zuhanyzóban vaskályha is van.
Használati melegvíz rendszer: villanybojler különmért árammal, a fürdőszobában
Gázellátó rendszer: közmű beállás a telken nincs.
Megújuló energiát hasznosító rendszer nincs
Közműpótló műtárgy: udvari szennyvízgyűjtő.

A gazdasági épületek és a kerítések részletes bemutatását igénye szerint biztosítom!