Ingatlan címkiadás email címre történő kérése

Érdeklődő Ügyfélként kérem a DERECSKEI INGATLANKÖZVETÍTŐT, hogy az alábbiak szerinti ingatlan(ok) pontos címét email címemre szíveskedjen megküldeni.

Ingatlan helye (település): …………… 

Az ingatlan nyilvántartási száma: DIK-………./………

Ingatlan hirdetési ára: ……………………………….Ft

 

Ügyfél nyilatkozata:

Név: ……………

Anyja neve: ……………

Születési idő, hely: ……………

Lakóhely (pontos cím): ……………

Telefon: +36-……………

Kijelentem, hogy az alábbi ingatlan(ok) megvételével kapcsolatos információkat elsőként a DERECSKEI INGATLANKÖZVETÍTŐ -től,  Szabó Sándorné egyéni vállalkozó alkalmazásában álló Szabó Sándor ingatlan-vagyon értékelő és közvetítőtől kaptam meg, az Ő közreműködésével jutottam el az ingatlanhoz.

Eljáró Tanácsadó: Szabó Sándor (nyilvántartási száma: 58-IKÉ/2017. t: +36-30-391-3786)

Kijelentem, hogy a https://derecskeingatlan.hu Weboldalon szereplő „Adatvédelmi tájékoztatóban” és az „Adatvédelem” menüpontban foglaltakat megismertem, és hozzájárulok ahhoz, hogy az adataimat Szabó Sándorné egyéni vállalkozó az Adatkezelési tájékoztatókban meghatározott adatkezelési célokból kezelje.

Kijelentem, hogy tudomásom van arról, hogy a nevem és a címkiadás időpontja továbbításra kerül az adott ingatlan értékesítésére megbízást adó személy (eladó) részére abból a célból, hogy Szabó Sándorné egyéni vállalkozó az érdeklődésemet jelezni tudja az ingatlan eladója felé. A többi megadott adatom –amennyiben aktuális- csak adásvételi szerződés előkészítése során kerül továbbításra az adott ingatlan értékesítésére megbízást adó személy (eladó), és az eljáró ügyvéd részére.

A fenti nyilatkozatot elolvastam, megértettem, és elfogadom.