Derecske

12.500.000 Ft

34.756
ID: DIK-007/1/20
Eladó Ház / Családi ház
Csak nálunk! CSOK
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés DerecskeTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 61 m2
Szobaszám 2CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő Igen
Építés éve 1973Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet VályogházTelek terület 1443 m2
Állapot BeköltözhetőKomfort Komfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Gáz - konvektor
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön helyiségben
Akadálymentesített NemKilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás délnyugat
délkelet
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenEnergetikai tanúsítvány II
Extrák Cserépkályha
Pince

Leírás

Tisztelt Látogató, Érdeklődő, leendő Vásárló!

Természetet, falusi életformát és kertészkedést szerető, vagy gyermekes családok részére kínálok eladásra egy Derecskei belterületi, csendes-falusias környezetben lévő családi házat, akár megosztható, 1443 m2-es telken, több gazdasági épülettel, pincékkel és lakható nyári konyhával.
Önnek és gyermekeinek biztosan tetszeni fog ez az ingatlan, hiszen a családi és baráti összejövetelnek, disznótornak, szüretnek, pihenésnek számtalan lehetőségét biztosítják ezek az épületek, az udvar és a kert. Ideális környezet ez társasházból kiszabaduló gyermekeknek, és szüleiknek.
Debrecen dinamikusan fejlődő térségében, munkalehetőségeket biztosító városban, és városok vonzáskörzetében, országos főútvonal mentén, M35 autópályához 3 km-re, Derecske csendes övezetében ajánlom Önnek ezt az ingatlant. Vegyesbolthoz 3 perc sétára, bevásárló központhoz, postához mindenfajta üzlethez, gyógyszertárhoz, hivatalokhoz és iskolákhoz 1,5 km-en belül, átmenő forgalomtól mentes, frissen aszfaltozott utcába hívom Önt.
Lépjen be az utcai kapun! Azonnal látszik, hogy itt gondos gazda lakik, a burkolt és kavicsolt udvar, virágágyások és sziklakert, jól karbantartott építmények mind ezt tanúsítják.
Lépjen be a jó állagú, komfortos, vályog falazatú lakóépületbe is, amely - ahogy az alaprajzon is látható - 7 helyiségből áll, összesen 60,85 m2 alapterületen, 2 szoba között elhelyezett étkezőből, konyhából és vizes blokkokból.
De ez nem minden! Az utcafronton 3 helyiséges, tornácos lakható nyári konyha is van cserépkályha fűtéssel, ahol a mindennapos házimunka elvégezhető.
A lakóépületben az előszobából nyílik az étkező, kétoldalt szobák, szembe a zuhanyzó, udvar felé a konyha nyílik. A tágas, laminált padlós szobák jól berendezhetők, gázkonvektor és cserépkályha fűtésűek. A csempézett zuhanyzó a wc-től elkülönül. Minden helyiség gyönyörűen festett, nagyobbrészt tapétásak. Az épület 2007.-évi felújításakor hőszigetelt műanyag ablakok kerültek beépítésre, megújultak a belső burkolatok is. Túlmelegedés ellen redőnyök védenek. Élelmiszerek, lomok és tüzelőanyag tárolására bőségesen vannak helyiségek a melléképületekben.
Az összesen 6 db jó állagú, karbantartott gazdasági épület 106 m2 helyiséget, 20 m2 betonpadlójú pincét és 27 m2 fedett teret-tornácot és kifutókat tartalmaz, biztosítva gépjármű, szerszámok, termények és tüzelő tárolását, baromfi és nagyobb jószágok tartását.
A nyári konyha előtt árnyas udvari pihenőhelyet talál, ahol reggelizni, uzsonnázni, vagy szundítani is lehet.
A hátsó gondozott kert jó minőségű termőföldű.

Az ingatlan ára 12,5 millió forint.

Amennyiben szereti a természet közeli életformát, és a kertészkedés sem áll messze Öntől, vásárolja meg ezt a gyermekbarát ingatlant 3 hónapos beköltözéssel!
Lehetősége szerint használja ki a „CSOK használt” állami támogatás lehetőségét akár 3 gyermekes család részére is!
Érdemes ingatlant vásárolni, pénzét biztosabb helyen tudhatja ingatlanban, mint a bankban.
Forduljon hozzám bizalommal!
Kérem jelentkezzen, és részletesen bemutatom Önnek az ingatlant!
telefon +36-30-391-3786
e-mail: deringatlan01@gmail.com
web: https://derecskeingatlan.hu/
fb: www.facebook.com/derecskeingatlan/

Tisztelettel, Szabó Sándor
ingatlanvagyon-értékelő és-közvetítő
magasépítő mérnök